Jó időben öröm a szórólapozás

Ezen a szép nyárias hétvégén újra szórólapokat kézbesítettem a választókerületem lakóinak. Terveim szerint, minden héten jelentkezem majd még egészen a választások napjáig újabb és újabb kiadványokkal.

Ezen a héten úgy döntöttem kocsi és gyaloglás helyett, motorral és gyalog szállítom ki az eheti adagot. Kellemes időben kifejezetten öröm volt motorozni, még ha sűrűn meg is álltam közben, hogy a postaládákba helyezhessem a szóróanyagom.

Budakeszi utcában

De miért is jelentkezem minden héten újabb anyaggal? Egyrészt, mert mindig van újabb mondanivalóm. Az eheti kiadványból megtudhatta mindenki, hogy két szombaton, 2019. szeptember 28-án, illetve október 05-én jelölt bemutatkozó – ismerkedő – baráti hangulatú, beszélgetős összejövetelre várok minden kedves érdeklődőt 14.00 és 17.00 óra között a buszomon, ami a Szabadság út – Komáromi utca és Kisfaludy utca közé eső szakaszán fog parkolni.

Másrészt szeretném, ha minden kedves választókerületi honfitársam megismerne és érezné, hogy én valóban képviselni szeretném őt a következő 5 évben. Én nem tiszteletköröket futok, nem csak néha-néha akarok kommunikálni a választóimmal, hanem folyamatosan. Ahhoz pedig az első lépcső pontosan ez! Az, hogy a lehető legtöbb lehetséges kommunikációs csatornán szeretném elérni a szavazókat és felhívni a figyelmüket arra, hogy egyéni képviselőnek ne pártra, hanem személyre szavazzanak. Olyan emberre, akinek elhiszik – egyáltalán elhihetik -, hogy valóban képviselni fogja az érdeküket állandó jelleggel, nem pedig csak ígérget, amit aztán soha nem tart be.

Harmadrészt pedig én nem vagyok híve a villanypóznára való képlógatásnak, sokkal inkább hiszek a közvetlen kommunikációban. Én nem leszólni akarok fentről, meg azt hogy fel kelljen rám nézni még képletesen sem! Én egyenrangú félként kezelek mindenkit, aki itt él az én választókerületemben, és szeretném, ha szinte szomszédjukként kezelnének, nyíltan, őszintén megosztanák velem örömük, bánatuk, gondjuk-bajuk. Ehhez pedig ugyancsak tökéletes alkalom, hogy én saját magam viszem ki a szórólapjaim, mert sok itt lakóval tudok kicsit jobban megismerkedni ezalatt – mint ezen a hétvégén is – és sok olyan információ jut el hozzám, ami valószínűleg a versenytársaimhoz nem, vagy sokkal lassabban.

Remélem senki nem fogja teherként megélni az újabb és újabb szórólapjaim, hanem sokkal inkább várni fogja, miről is írok legközelebb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük