Kiért az utolsó szórólapom is mindenkihez

Tegnap éjjel-ma hajnalban sikerült kézbesítenem az utolsó szórólapom is. Nehéz menet volt, így hét közben munka után, de megérte (remélem 🙂 ).

Szándékosan nem egy tipikus politikusos képet hagytam a végére. Most, amikor valószínűleg mindenkinek teli a postaládája a különféle jelöltek és jelölő-szervezetek anyagával, szerettem volna, ha egyértelműen kitűnik, hogy én más fajta jelölt vagyok, mint az átlag.
Egy kis vidámság így a kampányom végére nem árt. Mondjuk akikkel élőben is találkoztam azok tudják, hogy én szinte mindig vidám vagyok amúgy is és inkább az első 2 szórólapom volt az általános hangulatomtól elütő kissé: szigorú-távolságtartó. Tudok én olyan is lenni és néha kell is! De ahogy a vitaműsorban is látszott, azért a lételemem az öröm és a vidámság.

Örülök, hogy ennyi embert megismerhettem a választókerületemben és ilyen sok pozitív visszajelzést kaphattam már a kampányom során is. Ígérem, ha megválasztanak rászolgálok bizalmukra, mert én betartom amit ígérek! Folyamatos képviseletet, őszinteséget és a választóim akaratához való igazodást mindig meg fogják kapni tőlem. Már csak 2 nap és remélem együtt örülhetünk majd egy új kezdetnek! De addig még holnap kapnak pár posztot tőlem ide (sok képpel). Egy elemzést a versenytársaim utolsó kampányanyagairól és egy kis összefoglalót-kedvcsinálót a rám szavazáshoz mindenképp.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük