Vesztettem :(

Sajnos mostanra már teljesen biztossá vált, hogy ezt a választást bizony elveszítettem. Én azért köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott.

Az egészben a legnagyobb vesztes sajnos nem én vagyok – azt simábban kiheverném -, hanem az 1. választókerület. Wittinghoff Tamás és Laczik Zoltán győzelmével szinte bizonyosan borítékolható, hogy a Frankhegy a következő 5 évben se fog semmit fejlődni. Ahogy az is biztos, hogy továbbra is csak az fog történni amit a polgármester akar és nem az, ami a mi érdekünk. De ne legyen igazam!

Lehet nekem is egy kamupártot-baráti kört kellett volna gyorsan gründolnom, mint ahogy a Budaörsi Gazdakör tette. Szerzek jelölteket – mindegy kiket – az összes körzetbe, aztán kompenzációs listán simán bekerültem volna a képviselő testületbe. Mert a gazdakör pont így csinálta. Alig szavazott rájuk valaki és mégis, az összesen kb 600 szavazattal amit kaptak, Kisberk Balázs bekerült a testületbe. Jó trükk, sejtettem, hogy ez lesz, de attól még szerintem nem elegáns, pláne nem őszinte. Merőben kíváncsi leszek, hogy mit fog valójában csinálni a következő 5 évben a mandátumával… vannak arra is tippjeim.

Azért én még egyszer köszönöm mindenkinek, aki vette a fáradtságot és aláírta az ajánlóívem, valamint elment ma és rám szavazott. A honlapot továbbra is fent fogom tartani, hogy megmutassam, hiba volt az MSZP helyi elnökére szavazni. Remélem 5 év múlva bölcsebben voksolnak majd az itt lakók.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük