Kedves Látogatóm!

Üdvözlöm a honlapomon. Bencsáth Gergelynek hívnak, 41 éves, közgazdász, okleveles könyvvizsgáló, adószakértő, budaörsi (hurok utcai) telektulajdonos vagyok.
1999 óta dolgozom már a versenyszférában, különféle pénzügyi vezetői/felső vezetői pozíciókban – a legtöbbször nemzetközi cégeknél -, de voltam már Angliában 1 évig kamionsofőr, sőt 3/4 éven át BKV buszsofőr is. Jelenleg egy magyar tulajdonban lévő közepes méretű, 1 milliárd forintnál nagyobb árbevételű cég Operatív vezetőjeként dolgozom.

Számomra a kemény munka és a folyamatos tanulás fontos. Akit érdekel, a végzettségeim menüpont alatt részletesen is megnézheti hány szakmát és készséget sajátítottam el eddigi életem során, és a tudást amit megszereztem azóta is folyamatosan fel-felhasználom szakmai- és magánéletemben is. Őszinte, precíz, maximalista embernek tartom magam.

Olyan emberként, akinek már a nagyszülei is frankhegyi telektulajdonosok voltak, pontosan tisztában vagyok Budaörs értékeivel és hiányosságaival is. Idén elhatároztam, hogy véget vetek annak, hogy a budaörsi 01. választókerület képviselete nem igazán megoldott. Sajnos a 2019. évi önkormányzati választáson nem kerültem be a képviselő-testületbe, de ez nem szegi kedvem.

A terveim változatlanok, ahogy azt már régebben is írtam:

“Az én célom tiszta, ahogy szándékaim is. Nem vagyok se ál-civil, se ál-független, nem voltam/vagyok tagja egyetlen pártnak sem és nem szokásom segget se csinálni a számból. Egyenességet, őszinteséget, szókimondást azt mindig várhatnak tőlem, de a hazugság, a kamu, a csúsztatás, a képmutatás nem az én kenyerem. Néha nem finomkodom – bocsássák ezt meg nekem – , de főleg akkor bukik ki ez belőlem, amikor valaki a szemembe hazudik. Szóval nem vagyok az a klasszikus politikus alkat, de én nem is politizálni szeretnék, hanem képviselni. Képviselni az Önök (a Ti) érdekeit(eket), kedves Ittlakók! VALÓSAN, FÜGGETLENÜL, FOLYAMATOSAN!” Én pedig ehhez tartom magam még akkor is, ha nem vagyok épp tagja a képviselő-testületnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük